Inici

Petadors

Tabalers

El Drac

Amics Colla

 
 

Contactar

Subscripció

 Colla infantil de Diables de la Escola Patufet Sant Jordi
 
   Temes

 

Història de la colla
La nostra escola
L'Organització

Galeria d'imatges

Normativa
Contactar
Subscripció
 
 
   Recomanat


GALERIA D'IMATGES


 Les millors imatges de les
nostres activitats

   Propietat Intel·lectual


Els drets de propietat intel·lectual d’aquest portal d'Internet, el seu disseny gràfic i els codis que conté, són titularitat de la Colla infantil Patunyetes, a no ser que s’indiqui una titularitat diferent. La reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades d’aquestes obres, tret que sigui per a un ús personal i privat, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual de la Colla infantil Patunyetes o d’aquell que en sigui titular. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol mena continguts al portal estan protegits per llei.
 

 
   Altres consideracions

 
A més, la informació a la qual es pot accedir a través del portal, pot estar protegida per drets de propietat industrial, intel·lectual o d’una altra naturalesa.

La Colla infantil Patunyetes es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions sobre la informació continguda en el seu portal o en la seva configuració o presentació.

La Colla infantil Patunyetes no garanteix la inexistència d’errors en l’accés al portal, en el seu contingut, ni tampoc que aquests continguts siguin oportunament actualitzats, encara que farà els esforços necessaris per evitar errors i, si s’escau, reparar-los o actualitzar-los al més aviat possible.

Tant l’accés al portal, com l’ús que pugui fer-se de la informació que conté són responsabilitat exclusiva de qui ho duu a terme. La Colla infantil Patunyetes no es responsabilitzarà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se d’aquest accés o ús d’informació, amb excepció de totes aquelles actuacions que resulten de l’aplicació de les disposicions legals a les quals hagi de sotmetre’s l'estricte exercici de les seves competències.

La Colla infantil Patunyetes no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o continguts dels enllaços hipertextuals de tercers als quals es fa referència en el portal.

La Colla infantil Patunyetes no és responsable de l’ús per part de tercers de la informació continguda en aquest portal d’Internet.

La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquest portal, així com els perjudicis ocasionats en els drets de propietat intel·lectual i industrial de la Colla infantil Patunyetes, poden donar lloc a l’exercici de les accions que legalment corresponguin i, si s’escau, a les responsabilitats que es derivin de l’exercici esmentat.
 


Patufet Sant Jordi

 

 

 

Visites fins ara: