Inici

Petadors

Tabalers

El Drac

Amics Colla

 
 

Contactar

Subscripció

 Colla infantil de Diables de la Escola Patufet Sant Jordi
 
   Temes

 

Història de la colla
La nostra escola
L'Organització

Galeria d'imatges

Normativa
Contactar
Subscripció
 
 
   Recomanat


GALERIA D'IMATGES


 Les millors imatges de les
nostres activitats

   La nostra historia


La Colla Patunyetes va ser creada l’any 1987 i va ser batejada per la Colla de Diables de Bellvitge en la festa que es va fer a Can Boixeres per celebrar el pas de l’escola a escola pública, sent així la Colla pionera de les Colles infantils a la ciutat.

Des de llavors la Colla ha anat creixent i per ella ha passat nombrosos alumnes.

 
   Qui som?

 
En un principi la Colla tenia un caire absolutament escolar i per aquest motiu només participava de les festes i de les petades que es feien dins l’escola. Va ser amb el temps que es va anar fent petites passes i va començar a sortir fora de l’escola: al barri, a la ciutat i fins i tot fora d’ella.


Gràcies a aquesta activitat es va entrar en contacte amb d’altres Colles similars a aquesta i va ser una de les colles fundadores del Secretariat de Colles Infantils de Barcelona i de TRO ( coordinadora de foc de l’Hospitalet).


Al llarg dels anys s’ha participat en nombroses trobades: Trobades de Colles infantils de Barcelona, petades de les festes de la Mercè de Barcelona, Nits de Foc de l’Hospitalet, Festa del Club Súper Tres, Festes de Santa Eulàlia de Barcelona, Cavalcada de Reis de l’Hospitalet, … i hem batejat a d’altres Colles infantils; de la ciutat i de fora d’ella.Ja són molts anys els que la Colla porta petant i
esperem que la pólvora doni per a molts més. !!!

 


Patufet Sant Jordi

 

 

 

Visites fins ara: