Inici

Petadors

Tabalers

El Drac

Amics Colla

 
 

Contactar

Subscripció

 Colla infantil de Diables de la Escola Patufet Sant Jordi
 
   Temes

 

Història de la colla
La nostra escola
L'Organització

Galeria d'imatges

Normativa
Contactar
Subscripció
 
 
   Recomanat


GALERIA D'IMATGES


 Les millors imatges de les
nostres activitats

   Organització

L’activitat que desenvolupa la Colla exigeix la participació, evident, del nens i nens i de les famílies, per què, si bé són els nois i noies els protagonistes de l’espectacle, es necessita tot un equip de suport al darrera. Aquest paper de suport el porten a terme els mestres i els pares i mares assumint diferents feines.

 
   Altres detalls

 
Per una banda hi ha les feines pròpies que se’n deriven de la mateixa petada: Carregadors, encenedors, estendard, carro de foc i servei de l’ordre. Aquestes responsabilitats queden concretades abans de cada petada amb el Cap de Colla.


Després hi ha altres responsabilitats que tenen a veure amb el funcionament i dinàmica pròpia de la Colla i que són necessàries i imprescindibles per seguir amb aquesta dinàmica.


Aquestes persones en cas de no poder anar a alguna petada han de preocupar-se de buscar i coordinar la seva substitució.

Existeix una comissió mixta de mares/pares i mestres que es veuen quan cal, per poder determinar el calendari i aquelles qüestions d’organització que van sorgint al llarg del curs
 


Quota: 

Es va aprovar en una reunió dels pares i mares de la Colla i va ser corroborat pel Consell Escolar en el curs 2000-01, que anualment tots els membres de la Colla pagarien una quota per tal de col·laborar en el manteniment, reparació i amortització  de la infraestructura de la Colla (instruments, vestits,
maces, … ).
La quota pel curs 2009-10 és de:  40€ anuals.


Patufet Sant Jordi

 

 

 

Visites fins ara: